Ga je op reis? Neem je eigen bioscoop mee!

Hoewel het vliegtuig iedere verre uithoek van de wereld binnen ons bereik heeft gebracht, zijn lange vluchten voor de meeste mensen niet bepaald het leukste gedeelte van hun reis. Royole – innovator op het gebied van flexibele displays, sensoren en slimme technologie – heeft hier iets op bedacht. De Royole Moon, een 3D virtueel mobiel theater voor films, gaming en meer. De Moon past makkelijk in je handbagage, is eenvoudig in gebruik en kan je urenlang onderdompelen in high-definition film- en gameplezier. Ietwat kostbaar, maar dan heb je ook een heel fijn apparaat voor onderweg!

Stream direct films en games vanaf je smartphone, tablet, set-top box, PC, tv-box, interne opslag, een externe harddrive of de nieuwste gameconsoles naar Moon. Het apparaat kan een eindeloze hoeveelheid aan video’s, films en games afspelen via HDMI, USB on the Go. Maar het kan ook draadloos streamen. Je hoeft voor de Royole Moon geen speciaal opgenomen content voor compatibiliteit te gebruiken.

Makkelijk mee te nemen

Door het vouwbare ontwerp is de headset eenvoudig in te pakken, mee te nemen en fijn om te dragen. Ideaal voor fervente vakantiegangers en zakenreizigers. De noise-canceling hoofdtelefoon zorgt er bovendien voor dat je het monotone geluid van de vliegtuigmotoren niet meer hoort en een stuk frisser uit het vliegtuig zal stappen.

Technische specificaties

Met meer dan 3000 pixels per inch (ongeveer 10 keer de resolutie van high-end smartphones) beschikt Royole Moon over het scherpste 1080p AMOLED-scherm ter wereld. Dat betekent erg goede beelddefinitie en -kwaliteit dankzij AMOLED-technologie. Met een groot contrast ratio en een breed kleurengamma. Royole’s optische design en systeemtechnologie zorgen voor een unieke 3D-ervaring met een groot, schaalbaar, gebogen scherm. De ingebouwde optische powerknop zorgt er bovendien voor dat de meeste gebruikers geen bril meer nodig hebben.

Prijs en beschikbaarheid

De Royole Moon is beschikbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en via royole.com, voor een adviesprijs van € 899,99.

Afbeelding: Royole.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?