Contributors gezocht

Contributors gezocht met passie voor culturen

Bijdragen aan het inzichtelijk maken van kenmerkende aspecten van culturen? Middels een column, een recept, een nieuwsbericht of je wetenschappelijk onderzoek? Ben je student Journalistiek of Culturele Antropologie of heb je een enorme passie voor culturen en schrijven, dan bevind je je hier op het juiste adres!

Voor ons magazine dat zich bevindt op het snijvlak van journalistiek en Culturele Antropologie zijn wij altijd op zoek naar contributors – jong, oud, man, vrouw, student, professional, autochtoon of migrant. Zolang jij je passie rond culturen wil delen of inzicht wil geven in culturen (op vrijwillige basis), ben je van harte welkom in ons team! Dus heb jij een column, artikel of reportage die je wil publiceren? Of wil je graag regelmatig bijdragen met journalistieke stukken of journalistieke ervaring opdoen? Neem dan contact met ons op!

Interviews

We zijn ook altijd op zoek naar mensen die ge├»nterviewd willen worden over hun culturele passie, onderzoek, organisatie en meer. Laat het ons weten en wij nemen contact met je op om een interview af te nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Lettertype formaat aanpassen
Contrast