Verlanglijst te vullen? Denk eens aan reiscadeau’s!

Vind jij het ook altijd zo lastig om je verlanglijstje voor de feestmaand te vullen of verras je jouw dierbare in december graag eens met een tof cadeau voor op reis? Het team van Cherry LAB heeft 5 cadeautips voor je voor onder de kerstboom, in je schoen of als fijne opsteker voor het nieuwe jaar! Met verve presenteren we je deze lijst; weg met die altijd-goed-badschuim-fles voor Kersthallo 5 unieke travel gifts!

1. Nachtje weg onder de kerstboom

Croissantjes met verse jus d’orange bestellen via roomservice, terwijl je nog even ligt te dommelen onder het dikke, zachte hoteldekbed. Een fijne hotelovernachting is een traktatie voor iedere reiziger en via een persoonlijke voucher van Hotelgift geef jij deze gemakkelijk cadeau. Met keuze uit 110.000 hotels in 170 landen valt jouw presentje vast in de smaak.

2. Dompel je warme water

Een heerlijk kopje thee voor het slapengaan of een emmertje warm water om je ’s ochtends mee te wassen; het is helemaal niet nodig om jezelf deze luxe op reis te onthouden dankzij de reisdompelaar! Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact en klaar is je warme water!

3. srprs yourself!

Volgens srprs.me beleef je de tofste ervaringen als je geen verwachtingen hebt. Gun jij jouw dierbare dit ook? Dan kun je in december een wel heel speciale giftcard bestellen. Via een persoonlijke invite krijgt de ontvanger een datum en tijd doorgestuurd waarop het gegeven bedrag (online) wordt onthuld. Maar dat is – zoals we van een verrassingsreisorganisatie mogen verwachten – nog niet alles! srprs.me voegt namelijk een eigen verrassingssausje toe en upgrade een aantal giftcards tot héle toffe hoofdprijzen!

4. Geef aan een ander

Helaas heeft niet iedereen geld om cadeautjes te kopen of op reis te gaan. Stichting Reis met je Hart zet zich in voor deze mensen om hen toch een vakantiegevoel te bezorgen. Draag daarom deze kerst jouw steentje bij aan een spetterende feestmaand waarin een persoon of zelfs een gezin wordt verrast met een fijn weekendje weg of vakantie. Want uiteindelijk draait de feestgedachte natuurlijk vooral om samenzijn en voor elkaar zorgen!

5. Inspiratie nodig voor reiscadeau’s?

Mochten bovenstaande tips het toch net niet helemaal zijn en geef je het liefst een fysiek cadeau, dan kun je altijd nog een kijkje nemen op www.travelgiftshop.nl voor de leukste reisgerelateerde inspiratie! Van kleurrijke camera straps en vrolijke kofferlabels tot reisdagboekjes en strandhanddoeken in de vorm van een hamburger.

Afbeelding: pxhere.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?