Hangmat van parachutestof bij MoreThanHip

Hangmat van parachutestof

Snoozzz is de naam van de nieuwste parachutestof (reis)hangmat van MoreThanHip. Deze hangmat is uitgevoerd in de stijlvolle kleurencombinatie lichtgrijs-rood-donkergrijs. De naam Snoozzz verwijst naar het hoge ligcomfort, waardoor je al snel wegdoezelt in de hangmat. Geschikt om mee te nemen op je reis, want door het compacte formaat past een MoreThanHip-hangmat altijd wel in je bagage.

Hangmat van parachutestof

De hangmatten van MoreThanHip zijn gemaakt van parachutestof. Dit materiaal is niet alleen zeer licht en sterk, maar ook luchtdoorlatend. Hierdoor krijg je een natuurlijke ventilatie en een optimaal ligcomfort. Ook erg handig: de stof is dun en licht, waardoor de hangmat na gebruik snel is terug te rollen in het zakje dat aan de hangmat vast zit. Je hebt dan een licht en compact pakketje. Ideaal als reishangmat, maar ook bij gebruik thuis in de tuin of op het balkon neemt de hangmat slechts weinig opbergruimte in.

De hangmatten zijn in drie formaten verkrijgbaar: Single (1-persoons), XXL (2-persoons) en Familie (3 of meer personen). De Single en XXL-hangmatten zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleurencombinaties, van camouflage tot vrolijk en fleurig. De Familie-hangmat is er in twee variaties: camouflage en Relaxzz (blauw-grijs).

Eerlijke productie en CO2-compensatie

MoreThanHip XXL-hangmatten worden op eerlijke wijze gemaakt in Indonesië, in een kleinschalig atelier. De werknemers worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Ook zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via de Climate Neutral Group. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

Shoppers en windvangers van parachutestof

Van het restmateriaal

Bij de productie van de hangmatten blijven restanten parachutestof over. Dit materiaal wordt niet weggegooid, maar benut voor het maken van herbruikbare boodschappentasjes en windvangers.

De Breeze is een kleurrijke windvis voor in de tuin of op de camping. De ‘Parashoppers’ zijn opvouwbare boodschappentasjes die je gemakkelijk in het zakje dat aan het tasje vastzit stopt en erg handig is om altijd bij je te hebben. Zeker nu er een verbod is op gratis plastic tasjes in winkels.

Meer informatie

De verkoopprijzen: € 39,95 (Single), € 49,95 (XXL) en € 59,95 (Familie). Voor € 8,95 is een set van 2 x 5 meter touw te bestellen voor het ophangen van de hangmat tussen, bijvoorbeeld, twee bomen. Een compleet overzicht van de MoreThanHip hangmatten is te zien op www.morethanhip.nl.

Afbeeldingen © MoreThanHip.

 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?