Cadeaustress verleden tijd met de feestelijke giftcard van srprs.me

Giftcard srprs.me

Nu Sint in het land is, is het weer tijd om op zoek te gaan naar de leukste cadeau’s. Het scheelt Sint veel tijd om wat te bedenken voor al die avontuurlijke types nu speciaal voor de decembermaand verrassingsreisorganisatie srprs.me met een extra feestelijke giftcard komt. 

Feestelijke giftcard voor de decembermaand

Sinterklaas, wil je een dierbare twijfelaar overhalen om een verrassingstrip te maken? Ben je op zoek naar cadeau voor iemand die je een hele speciale ervaring wil geven? Of wil je die globetrotter verrassen met een uniek reiscadeau? Met de giftcard van srprs.me geeft Sint de voorpret van een avontuur naar een verrassingsbestemming cadeau. Speciaal voor de decembermaand komt de blind break reisorganisatie met een exclusieve feesteditie.

Verrassing in een verrassing

Met deze giftcard, die vanaf 1 december te bestellen is via de website van srprs.me, geeft Sint een verrassing in een verrassing. Want niet alleen de overhandiging is een feest an sich, ook het gegeven bedrag is opnieuw een surprise. Verrast Sint iemand in december met deze giftcard, dan geeft hij in ieder geval het bedrag dat hij heeft bepaalt en wordt de giftcard via de website van srprs.me mogelijk nog geüpgraded.

De voorpret van een nieuw avontuur

Het samenstellen van deze kaart is gemakkelijk en zo gepiept. Sint kiest een bedrag, geeft een persoonlijk bericht door en bepaalt na de betaling of de giftcard rechtstreeks naar de ontvanger wordt verstuurd (handig voor als je in het buitenland zit) of naar zijn huisadres zodat hij het cadeau zelf kan overhandigen.

Niet gek opkijken als je van zowel die vriendelijke goedheiligman als van de Kerstman een srprs.giftcard krijgt, er zijn namelijk in de afgelopen jaren al ruim 4.000 giftcards besteld, waarvan 22% in de feestmaanden. Maar no worries; je kunt meerdere giftcards besteden aan één srprs.reis.

De giftcards kun je in twee jaar verzilveren voor elk srprs.thema en kunnen al gegeven worden vanaf € 20 euro. Sint en alle Pieten die een avontuurlijk cadeau willen geven, surf naar www.srprs.me.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?