Wereld van Culturen.nl – Online magazine met passie voor wereldculturen

Het online magazine ‘Wereld van Culturen.nl’ is in 2013 door Anne-Jitske van Daalen opgericht om haar bijdrage aan het verbinding van mensen te leveren; een ideologie en missie die we als zeer belangrijk achten. Immers, wat is er mooier, juist in deze tijd, dan het verbinden van mensen door middel van hun culturele achtergrond? We werken niet alleen met vaste auteurs, ook gastauteurs zijn van harte welkom om hun passie voor andermans cultuur te delen in ons online magazine!

Gastauteurs
Wereld van Culturen.nl is altijd opzoek naar gast-auteurs die hun passie rondom culturen willen delen of inzicht willen geven in culturen. Heb jij een column, artikel of reportage die je met wereldse cultuur-liefhebbers wil delen? Neem dan contact met ons op.

Of wil je geïnterviewd worden over je culturele passie? Laat ons dan weten en we nemen contact met je op.

Inhuren
Naast het verbinden van mensen door inzicht te geven in de Wereld van Culturen, is Anne-Jitske van Wereld van Culturen.nl ook in te huren voor redactionele werkzaamheden en het schrijven van teksten. Zie hier voor tarieven.

 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?