MoreThanHip breidt assortiment klimaatneutrale, eerlijk geproduceerde hangmatten uit

De redactie van Wereld van Culturen.nl had de hippe webwinkel ‘MoreThanHip’ al in het vizier. Nu komt deze webwinkel met uitbreiding van hun assortiment aan hangmatten. Hoe relaxt! En nog eerlijk geproduceerd in Indonesië ook!

Steeds meer mensen ontdekken de hangmat als ideale manier om te relaxen, zowel op vakantie als in de eigen tuin. MoreThanHip heeft haar assortiment lichtgewicht parachutestof hangmatten daarom uitgebreid met de Family-hangmat, die groot genoeg is om gezellig met het hele gezin in te liggen. Daarnaast zijn de 1-persoons Single- en de 2-persoons XXL-hangmat nu ook verkrijgbaar in de nieuwe kleurencombinatie ‘Everest’ met drie tinten blauw. De MoreThanHip hangmatten worden eerlijk geproduceerd in Indonesië en zijn door CO2-compensatie klimaatneutraal.

Voor thuis en op reis
De hangmatten van MoreThanHip zijn ideaal om zowel thuis te gebruiken als om op reis mee te nemen. De parachutestof waarvan zij gemaakt zijn, biedt namelijk tal van voordelen. Ingepakt zit elke hangmat in een klein en licht pakketje dat maar heel weinig ruimte inneemt en daardoor gemakkelijk is op te bergen of mee te nemen op vakantie. Door het te verwaarlozen gewicht zijn de hangmatten ook snel en gemakkelijk op te hangen.

Jaren zorgeloos relaxen
Ook het materiaal waarvan de hangmatten zijn gemaakt biedt vele voordelen. Parachutestof is niet alleen zeer sterk, het ventileert ook uitstekend waardoor je er niet in gaat liggen zweten. In combinatie met de zachtheid van de stof resulteert dit in een optimaal ligcomfort. Bovendien is parachutestof zeer duurzaam: het neemt geen vocht op en droogt zeer snel waardoor deze hangmatten niet schimmelen of verweren. Een hangmat van MoreThanHip staat daarom garant voor vele jaren zorgeloos relaxen.

Eerlijk geproduceerd en klimaatneutraal
De MoreThanHip hangmatten worden op eerlijke wijze in een kleinschalig atelier in Indonesië gemaakt. De werknemers in dit atelier worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd tegen ziektekosten. Tevens zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via de Climate Neutral Group. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

De verkoopprijzen van de MoreThanHip hangmatten zijn: € 39,95 (Single), € 49,95 (XXL) en € 59,95 (Family). Voor € 8,95 is tevens een set van 2 x 5 meter touw te bestellen voor het ophangen van de hangmat tussen, bijvoorbeeld, twee bomen.

Een compleet overzicht van de MoreThanHip hangmatten is te zien op www.morethanhip.nl

 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?