Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide

Ben je altijd op zoek naar de nieuwste hotspots? En ben jij een echte city girl? Dan is Wanderlust – Your Urban Travel Style Guide met reistips & -tricks van urban travel blogger Anne de Buck jou op het lijf geschreven.

Lifestyle, food en reizen

Lifestyle en food komen in Wanderlust samen. Het is een persoonlijk boek waarin Anne je een kijkje in haar keuken geeft en jou leert hoe jij net als zij overal ter wereld de leukste wijken en adressen ontdekt. Ook als je er nog nooit eerder geweest bent. In deze gids vind je honderden travel tips om de wereld rond te reizen in stijl. Inclusief vele handige lijstjes, illustraties en inspirerende foto’s. Anne beweegt je met deze travel style guide om het beste uit je reizen te halen en jouw reisdromen waar te maken. Bon voyage!

Yourlittleblackbook.me

Yourlittleblackbook.me is het grootste urban travel blog van Nederland voor iedereen met wonderlust en iedere liefhebber van unieke adressen. Foodie Anne de Buck (1983) begon het platform in 2012 als hobby om haar favoriete food en lifestyle hotspots in Amsterdam én ver daarbuiten te delen. Na twee jaar zei Anne haar baan als marketingmanager van tijdschriften op om haar dromen na te jagen en te ondernemen. Nu reist ze als professioneel travel blogger de hele wereld over om city guides te maken. Voor haar een droombaan! Begin juni verschijnen maar liefst twee lifestyle reistitels van haar hand. Naast Wonderlust, komt ook Anne’s De Amsterdam City Guide in het Nederlands en Engels op de markt.

Anne de Buck

Bijna iedere week wordt Anne wakker in een andere stad waar ze city guides maakt, maar haar hometown Amsterdam blijft toch altijd haar grote liefde. Op Your Little Black Book deelt deze citygirl dagelijks haar leukste ontdekkingen en reisvideo’s en geeft ze reistips voor iedereen met wanderlust. Your Little Black Book is een platform voor iedereen die houdt van reizen, lekker eten, hotspots en lifestyle trends.

Cover Wanderlust - Your Urban Travel Style GuideAantal pagina’s: 224
Uitvoering: gebonden met full colour foto’s
Illustraties: Milou Neelen
Isbn: 978 90 8989 681 0
Prijs: € 20,00
Uitgeverij: Terra

Meer weten over Anne en urban reistips? Surf dan naar www.yourlittleblackbook.me.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?