Walk into a Love Story met deze pumps van Colette Sol

Pumps met een goed gevoel! Colette Sol is opgericht ten behoeve van goede doelen die zich inzetten voor vrouwen en meisjes wereldwijd. Colette Sol staat bekend om schoenen die net iets meer opvallen. Ze zijn vaak kleurrijk en voorzien van moderne prints en opvallende details. De schoenen zijn niet alleen colourful, maar ook nog eens comfortabel!

In Colette Sol’s najaarscollectie ontbreekt uiteraard de pump niet. Deze is elegant en vrouwelijk. Daarnaast zijn de pumps voorzien van opvallende details. Elk model is voorzien van een extra gevoerd voetbed waardoor je voet goed wordt ondersteund en het voelt alsof je op zachte kussentjes loopt, zelfs op deze pumps. Colette Sol is er voor de sterke, stijlvolle vrouw die graag voor nét iets anders dan anders gaat.  

Steun aan vrouwen en meisjes wereldwijd

De oprichters van Colette Sol – Miranda en Colette Sol – zijn op zoek gegaan naar een kleine organisatie waar ze een actieve bijdrage aan konden leveren. Uiteindelijk werd dit Mor Cati, een Turks blijf-van-mijn-lijfhuis waar de bewoonsters spullen maken van restmaterialen uit verschillende fabrieken. Colette Sol doneerde reststukken leer en kocht de producten -onder andere portemonnees en tassen – die de vrouwen en meisjes ervan maakten terug. In de afgelopen jaren heeft Colette Sol ook enkele keren stiletto runs georganiseerd, waarvan de opbrengst naar diverse organisaties is gegaan, waaronder Free A Girl. 

Sinds 2017 ondersteunt het merk de Nederlandse organisatie Comensha. Deze stichting is er voor slachtoffers van vrouwenhandel uit alle delen van de wereld. Zij beginnen een nieuw leven in appartementjes die mede door Colette Sol worden ingericht. Het merk doneert niet alleen meubels en andere huishoudelijke spullen, maar ook fietsen, kinderwagens, naaimachines en bijvoorbeeld kinderkleding.

In deze pumps floreren? Bekijk voor meer informatie www.colettesol.com.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?