De duurzame tassen van KAZMOK: Made in Holland

KAZMOK

De luxe tassen van KAZMOK voor de zakenman en -vrouw worden gemaakt van gerecyclede transportband. Dat is niet het enige speciale aan deze handgemaakte tas. Het binnenwerk wordt namelijk gemaakt door gedetineerden in Nederland.

KAZMOKMade in Holland

De buitenkant van de tassen wordt ook gemaakt in Nederland. KAZMOK heeft hiervoor de beste professionals binnen dit vakgebied aangesteld. Zij hebben de juiste know-how van het maken van tassen. Deze kennis wordt generaties lang van vader op zoon doorgegeven.

Het label ‘Dutch Design Made in Holland’ waarmee elke tas wordt gemerkt, is dan ook meer dan terecht.

Dutch Design Hero

Dinand Stufkens is eigenaar en ontwerper van KAZMOK. Hij sleepte als innovatief designer al menig prijs in de wacht, vanwege zijn visie en goede ontwerpen. Zoals de internationaal bekende Red Dot Design Award en Italian Design Award. De organisatie van laatstgenoemde prijs riep hem uit tot Dutch Design Hero.

Verder won hij de Dam Prijs voor de meest duurzame Amsterdamse MKB-ondernemer. Inmiddels bekleedt hij de twaalfde positie in de DAC World’s Leading Designers.

Surf voor meer informatie naar kazmok.com.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?