Street Food Vietnam van Mirjam Letsch

Na het succes van het eerste deel in de serie Street Food (Kookboek van het Jaar winnaar Street Food India) is vandaag deel twee uitgekomen: Street Food Vietnam. Ook nu weer komt Mirjam Letsch met een bonte, inspirerende verzameling lekkere, aparte en niet al te ingewikkelde gerechten.

Walhalla van street food
Vietnam is het walhalla van street food. De vanzelfsprekendheid waarmee vrouwen hun draagbare keukentje plompverloren op het trottoir of onder een boom uitstallen en aan de slag gaan is uniek. Kraakvers, voedzaam, licht verteerbaar en alle ingrediënten lokaal geproduceerd!
Veel recepten zijn vegetarisch en voor alle vleesgerechten geven we een vegetarisch alternatief. En omdat het ook dit keer een kijk & kook boek is, extra veel mooie foto’s. Want liefde mag dan door de maag gaan, het oog wil ook wat!
En dan nog dit: van elk verkocht boek profiteren 50 gehandicapte kinderen in Vietnam die delen in de winst en daardoor drie keer per dag een volledige maaltijd krijgen. Simpele rekensom, toch?

Street Food VietnamMeer informatie?
Kijk dan op: www.streetfood-world.com

Uitvoering: paperback
215 pagina’s
ISBN 978-90-819629-1-9
prijs: € 24,95

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.