Rose Hip Seed Moisturizing Oil van O’right

O'right - Rose Hip Seed Moisturizing Oils

De Rose Hip Seed Moisturizing Oil en Rose Hip Seed Moisturizing Oil Premium van O’right zijn natuurlijke oliën die de glans van het haar herstellen. Want tijdens onze bezoeken aan de mooiste stammen van de wereld, mag ons haar best een beetje glans hebben. De rozenbottelolie ruikt naar een mix van fruit en bloemen. Dit geeft het haar, naast een prachtige glans, een heerlijke geur. En O’right is nog eens één van de meest duurzame productiebedrijven; groen, proefdiervrij en vegan. Dus ook voor het behoud van onze planeet met al haar culturen, een fijn product om te gebruiken.

O'right - Rose Hip Seed Moisturizing Oil PremiumRijk aan voedingsstoffen

Een rozenbottel bevat oliën die rijk zijn aan verschillende onverzadigde aminozuren en een UV-filter. Tevens bevat het een hoog aandeel aan vitaminen A, B, C, E en F. Kortom, allemaal natuurlijke stoffen die helpen het haar gezond te houden. Deze unieke samenstelling zorgt voor gezond en glanzend haar van binnenuit. Anti-oxidanten herstellen de vitaliteit van de haarschacht. De olie is rijk aan voedingstoffen die droog haar intensief hydrateren. Vermindert statisch haar en beschermt tegen de zon.

Rose Hip Seed Moisturizing Oil

Deze rozenbottelolie herstelt de vochtbalans van fijn en beschadigd haar en zorgt ervoor dat het haar niet uitdroogt. Daarnaast geeft het het haar extra vitaliteit en een mooie, gezonde glans. Beschermt tegen hitte en de nadelige effecten van de zon.

Rose Hip Seed Moisturizing Oil Premium

O'right - Rose Hip Seed Moisturizing OilHerstelt dik, droog en zwaar beschadigd haar en voorkomt gespleten punten. Vermindert pluizig har en geeft een ultieme glans. Beschermt tegen hitte en de nadelige effecten van de zon.

Positieve bijdrage gezondheid, maatschappelijke ontwikkeling en milieu

Het uitgangspunt van O’right is dat alle producten die worden ontwikkeld een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling en een beter milieu. O’right streeft er naar het meest groene haarverzorgingsmerk te zijn. De ‘O’ in O’right symboliseert onze planeet, de Aarde, en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling.

O’right is vijftien jaar geleden in Taiwan opgericht door Steven Ko, nadat hij in het jaar ervoor zijn ouders verloor aan een nierziekte en kanker. Omdat hij zelf allergisch is voor verschillende stoffen, heeft hij in 2002 stappen te ondernemen tegen chemische stoffen in haarcosmetica, door te starten met O’right.

O'right - Rose Hip Seed Moisturizing Oils Gecertificeerde groene productie

Alle O’right producten worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is uniek in de wereld en hiermee is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. Het hoofdkantoor is internationaal erkend als één van de meest duurzame productielocaties voor cosmetica en geld als hét schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren.

O’right is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de webshop hairoright.nl

Rose Hip Seed Moisturizing Oil Premium
€ 39,50 (100ml) | € 19,95 (30ml) | € 8,50 (10ml)

Rose Hip Seed Moisturizing Oil
€ 32,50 (100ml) | € 16,50 (30ml) | € 6,95 (10ml)

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?