Lichtgewicht schoudertas en oersterke reiskluis ineen

Travelsafe X15

De Travelsafe X15 van Pacsafe is een lichtgewicht schoudertas en oersterke reiskluis ineen. Ideaal om veilig je bagage in op te bergen, op vakantie of onderweg.

Anti-diefstaltas

De tas is beveiligd tegen opensnijden dankzij het 360° eXomesh Locking System, een net van staaldraad dat in het materiaal is verwerkt. In combinatie met het 3-dial combinatieslot sluit je de tas veilig af en leg je de tas ook eenvoudig ‘aan de ketting’, zodat deze niet wordt meegenomen. Zo reis je met een gerust hart de wereld over met je smartphone, camera, tablet en GPS.

Travelsafe X15Een echte reistas

Ondanks alle sterke materialen en anti-diefstaltechnologieën is de Travelsafe X15 licht van gewicht. Een echte reistas dus die je draagt met een schouderband of aan het handvat. De tas is waterafstotend, scheurvast en heeft een inhoud van zestien liter. Door het praktische formaat is de anti-diefstaltas groot genoeg voor het opbergen van een 15 inch laptop. Kortom, de Travelsafe X15 beschermt je spullen in de hotelkamer, aan het zwembad, in de auto en op nog veel meer plaatsen.

Pacsafe Travelsafe X15

Pacsafe Travelsafe X15 is verkrijgbaar bij Bever, andere outdoorwinkels en webshops in de kleuren blauw en zwart. Consumentenadviesprijs bedraagt € 99,95. Ga voor meer informatie naar www.pacsafe.com.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?