Boek: Streets of the World – Verhalen

Streets of the World- Jeroen Swolfs

Hoe zou het zijn? In zeven jaar tijd naar álle landen ter wereld reizen. Het boek Streets of the World – Verhalen beschrijft de fascinerende reisverhalen van fotograaf Jeroen Swolfs.

In deze tumultueuze wereld zocht hij naar wat ons als mensen met elkaar verbindt en reisde daarvoor naar 195 hoofdsteden om het straatleven te fotograferen. Maar hoe kom je op zo’n idee? Hoe krijg je het gefinancierd? En vooral: hoe voer je het uit?

Reis mee met deze hedendaagse avonturier die voor zijn project Streets of the World op zoek ging naar de mens maar vooral zichzelf als mens tegenkwam. Ontdek de geheimen van mysterieuze eilandjes in de Stille Oceaan als Kiribati, Tuvalu en Nauru. Loop mee door zwoele straten van Bangkok, Rio de Janeiro en Ouagadougou. En verwonder je over het dagelijks leven in Mogadishu, Kabul en Baghdad. Dit boek neemt je mee op een weergaloze wereldreis waaruit blijkt dat er nog verrassend veel te ontdekken valt.

Streets of the World - Jeroen Swolfs

Lezen? Bestel het boek dan in de shop van Streets of the World.

Afbeelding: Havana, Cuba © Jeroen Swolfs.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?