Vuurbaak inspiratieboek voor zomerse dagen

Voor iedereen die deze zomer op zoek gaat naar ontspanning en bezinning is er het Vuurbaak Inspiratieboek. Het boek staat vol brieven, columns, verhalen en overdenkingen van bekende auteurs uit het fonds van uitgeverij Vuurbaak.

Het leven is er door de coronacrisis anders uit komen te zien. Hoe we de zomer ook tegemoet gaan, vanuit huis of met het vooruitzicht van vakantie, het is een goed moment om stil te staan, te ontspannen en te bezinnen.

Peter Johannes van uitgeverij Vuurbaak vertelt: ‘Dit afwisselende inspiratieboek boordevol mooie bijdragen van onze auteurs leest als een magazine. Een aanrader voor de aankomende maanden, of je nu thuis blijft of op vakantie gaat.’

Bezinnen

Vrije dagen of weken zijn vaak momenten dat we – zelf, met onze partner of als gezin – bezinnen op wat we belangrijk vinden in ons leven. Het Vuurbaak Inspiratieboek geeft je voldoende stof tot nadenken en vermaak, of je nu thuis bent of onderweg!

Geselecteerd uit het brede fonds dat Vuurbaak te bieden heeft komen er ander meer brieven, columns, verhalen en overdenkingen voorbij rond thema’s als geloof, opvoeding, duurzaamheid, werk en vrije tijd. Daarnaast biedt het vele gespreks- en doordenkvragen.

Het Inspiratieboek bevat bijdragen van onder anderen Rikkert Zuiderveld, Adrian Plass, Cocky Drost, Bert Reinds, Daniëlle Koudijs, Lisette van de Heg, Annemieke Reesink, Theanne Boer, Mirjam van der Vegt en Reinier Sonneveld.

Vuurbaak inspiratieboek

  • Bezinning en ontspanning voor iedereen
  • Diverse auteurs
  • EAN: 9789055605729
  • Prijs: €12,50

Verkrijgbaar bij alle christelijke boekhandels en webshops of via www.vuurbaak.nl/product/vuurbaak-inspiratieboek.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?