Psychologiekalender 2024 alvast te verkrijgen

Hoeveel gedachten heb je per dag? Waarom worden we hangry? Hoe roepen geuren herinneringen op? Ben jij gevoelig voor hypnose? Ook al zijn dit vragen voor 2024, je kunt ze nu al overpeinzen.

Met de Psychologiekalender 2024 ontdek je een jaar lang alle geheimen van misschien wel het meest complexe orgaan van ons lichaam: de hersenen. Dompel je onder in je bijzondere brein, verras vrienden en familie met fascinerende feitjes en prikkel je eigen hersenen met pittige puzzels en optische illusies. Leer elk weekend van de beste hersenwetenschappers uit binnenen buitenland, met inspirerende inzichten van o.a. Erik Scherder, Eveline Crone en Iris Sommer!

Alvast een vooruitblik op 5 januari 2024:

Psychologiekalender 2024 | redactie New Scientist | ISBN 9789085718147  | € 17,50 | Verschenen op 10 augustus 2023

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Wat doet het met je als je het narratief, het verhaal, van iemand leert kennen? Zou dat je perspectief veranderen? Vergroot het je empathie? Zouden we door het kennen van het narratief van een ander meer tot elkaar kunnen komen?