Webshop

We overbruggen de verschillen tussen culturen en verbinden daarmee mensen uit diverse culturele groepen. Daarom vinden wij het niet meer dan logisch om eerlijke, Fairtrade producten aan te bieden in onze webshop. Zodat niet alleen jij onbezorgd eerlijke producten kunt aanschaffen, maar ook de makers van de producten een eerlijke prijs hebben gehad. Laten we eerlijke handel stimuleren!

Naar de webshop

 

Fairtrade producten

Van sjaals tot peper- en zoutstellen; ons assortiment bestaat uit diverse Fairtrade goodies en cadeau’s. Daarnaast bieden we kaarten en schilderijen van ReJoin Art Community Project Malawi, geheel belangeloos, aan. De gehele opbrengst hiervan gaat naar het project zelf, zodat Malawische jongeren die aan het project deelnemen van hun opbrengsten kunnen leven.

ReJoin Art Community Project Malawi

Het ReJoin Art Community Project in Malawi is opgezet door Alick uit Malawi en Mariëlle uit Nederland. Jongeren in Malawi die vanwege gebrek aan financiële middelen met de middelbare school moeten stoppen, leren bij het project verschillende vormen van kunst. Op deze manier verdienen de jongeren op termijn hun eigen geld. De werkloosheid in Malawi is namelijk zo’n 95 %. Daardoor is het voor vroegtijdige schoolverlaters erg lastig om aan een baan te komen.

Close