Webshop stuurt vrouwen op multiculturele date

Multiculturele date

Echte schoonheid zit van binnen. Althans, zo luidt het gezegde. Met de campagne: ‘Be Beautiful, Express Love’ worden dames door webshop BeautyStunter.nl de komende maanden bij iedere besteding boven de € 75 op multiculturele date gestuurd met iemand waarvan de culturele of religieuze achtergrond verschilt.

Schoonheid en afgebakende grenzen

Controversieel, dat is het zeker. Echter, daten met iemand met een ander geloof kan geheel andere inzichten kan brengen. Want echte schoonheid zit hem volgens webshop BeautyStunter.nl niet in randzaken als geloof, religie, cultuur of merkbrillen. De A-merken cosmetica en designer horloges dragen bij aan spectaculair uiterlijk vertoon, maar echte schoonheid en liefde vind je door verder te kijken dan de afgebakende grenzen. Be inspired and maybe….. you’ll find true beauty and love!

Met de actie wil excentrieke eigenaar Erkin Oksak aandacht vragen voor ingewikkelde kwesties die schoonheid vertroebelen, zoals extreme vormen van religie, cultuur en racisme.

Make love, don’t fight

In de maanden augustus, september en oktober stuurt de webshop vrouwen op dates bij een minimale besteding van € 75 op de website. Inspraak op de persoon met wie je op pad gaat? Die is er niet. Met de actie wil de excentrieke eigenaar Erkin Oksak namelijk aandacht vragen voor ingewikkelde kwesties die schoonheid vertroebelen, zoals extreme vormen van religie, cultuur en racisme. De kans is groot dat je een keer op stap gaat met een ‘sixpack stud’ met een geheel andere achtergrond. Zo vertelt Oksak: ‘Tegen fanatieke moslims en christenen zeg ik: maak contact met elkaar. Knuffel meer met elkaar. Ben je een volledig gesluierde moslima, laat het een dagje los en ga op stap met een leuke Hollander. Ben je streng gereformeerd christen? Laat de bijbel een dagje in de boekenkast en date een keer een sympathieke Marokkaan. Verbreed je horizon. Make love, don’t fight.’

Op multiculturele date?

Check dan in de maanden augustus, september en oktober de site van BeautyStunter.nl.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.