Je voorjaarsvakantie nog niet helemaal volgepland? Ga dan vloggen en zingen in het Tropenmuseum! Nog tot en met 4 maart vertel je jouw verhaal met muziek tijdens de singer-song workshop, bewonder je de Bisjpalen die live worden gerestaureerd en leer je vloggen als een echte you-tuber tijdens de vlogfeest workshops.

Leer verhalen vertellen

Verhalen vertellen is een kunst op zich en om dit te leren kun je tijdens de voorjaarsvakantie meedoen aan verschillende workshops en rondleidingen. Zo vertel je met muziek prachtige verhalen. Onder leiding van Ayaovi Kokousse (oprichter van Forêt Sacrée Obouibé) maak je tijdens de singer-songwriter workshop samen een lied. Luister je liever naar een prachtig verhaal? Ga dan mee op ‘Verhalenreis’ en luister naar verhalen over de olifantengod Ganesha en het dwerghertje Kantjil. Hou je meer van knutselen? Maak dan je eigen wajang schaduwpop. De wajangpoppen worden in Indonesië gebruikt om prachtige verhalen te vertellen.

Met vliegtuig naar ZieZo Marokko

Natuurlijk staat er een vliegtuig klaar om iedereen vanaf 6 jaar mee te nemen naar ZieZo Marokko in Tropenmuseum Junior. Deze doe-tentoonstelling is in de voorjaarsvakantie elke dag geopend. Vergeet niet te reserveren, want voor sommige activietiten is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Bekijk het hele programma en de exacte data van de verschillende activiteiten op tropenmuseum.nl.

Afbeelding: Ga op verhalenreis!