Volop reisinspiratie tijdens Verre Reizen Event

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt de vierde editie van het Verre Reizen Event plaats. Een event dat zes continenten en meer dan 200 bestemmingen op één plek samenbrengt in de Fokker Terminal in Den Haag. Laat je wegwijs maken in het grote en brede reisaanbod buiten Europa. Het aanbod loopt uiteen van individuele reizen op maat tot trips in groepsverband, op én buiten de gebaande paden.

Twee dagen lang opent de Fokker Terminal haar deuren en draait alles om vakantiemogelijkheden buiten Europa. Van exotische eilanden, het kleurrijke Afrika tot de sneeuwwitte Noord- en Zuidpool. Van lekker luxe tot avontuurlijk en alles daar tussenin. Gerenommeerde verre reizen specialisten, van grote bekende aanbieders en touroperators tot kleinschalige aanbieders, geven uitleg over de reizen naar ruim 200 vakantiebestemmingen. Van groepsreizen, tot op maat samengestelde reizen.

Proef en kijk

Naast informatie over bestemmingen, proef je de heerlijkste hapjes van de bekende tv BBQ master Harm-Jan van Bushkitchen. Of neem plaats in het GetAway Travel café met groot scherm waar films van alle verre bestemmingen voorbij komen.

Echte Amerikaanse Camper

Altijd al een echte USA Camper willen bekijken? Deze camper, hét symbool voor de Amerikaanse sfeer en cultuur, heeft een prominente plek op het mooie terras van de Fokker Terminal. Bezoek de stand van Travelhome en maak kans op 14 nachten camperhuur in Canada. Deze prijs is inclusief 2.000 km vrij rijden, inventarispakketten, klaarmaakkosten en CDR verzekering, inclusief 750$ eigen risico.

Korting op entree

Koop je online je kaartje? Dan krijg 25% korting op de entree en betaal je € 7,50 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,. Dat is inclusief een gratis jaarabonnement op het dikke reismagazine TRAVELBOOK. Bovendien maak je kans op twee gratis tickets naar Zuid-Afrika aangeboden door Turkish Airlines. Kinderen tot 17 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is eveneens gratis. Met de trein komt, gebruik de speciale shuttlebus vanaf Den Haag Centraal.

Koop je ticket met korting op www.verrereizen-event.nl/tickets Meer informatie over presentaties en workshops vind je op www.verrereizen-event.nl.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.