Verre Reizen Event

Verre Reizen Event

Van een camperreis door Californië tot een groepsreis in Zuid-Afrika. Het Verre Reizen Event in Den Haag is voor iedereen die inspiratie wil opdoen voor een verre droomreis. Of wil je meteen boeken of zit je binnenkort al in het vliegtuig? Ook dan is het event interessant voor je. Reisliefhebbers kunnen op 22 en 23 oktober 2016 met al hun vragen en wensen terecht bij reisspecialisten, touroperators en verkeersbureaus om compleet voorbereid het verre avontuur tegemoet te gaan.

Van Peruaanse dansers, tot het bezichtigen van een echte Amerikaanse camper en van internationale hapjes en drankjes tot levendige presentaties en films; in een heerlijke vakantiesfeer maak je als bezoeker van het Verre Reizen Event een onvergetelijke wereldreis. Grote touroperators als Djoser, Tenzing Travel, FOX, 333Travel en De Jong Intra Vakanties zijn aanwezig. Maar ook de specialistische kleinschalige reisorganisaties. Stel je ideale reis op maat samen, waarbij er persoonlijke aandacht is voor al je wensen en ideeën, hoe bijzonder of exotisch je bestemming ook is.

De wereld aan je voeten

Het Verre Reizen Event is inmiddels uitgegroeid tot een beurs van formaat. Tijdens deze derde editie wordt een recordaantal van 5000 bezoekers verwacht. Of je nu geïnteresseerd bent in een bijzondere trip door Sri Lanka of een luxe vakantie in Marokko; reisspecialisten geven je informatie en praktische tips hoe je de mooiste plekken ter wereld ontdekt. En wat de beste accommodaties zijn en met welk budget je rekening moet houden. Ben je een ervaren globetrotter? Dan ontdek je welke bestemmingen je nog gemist hebt.

Fotoworkshops

Getaway Travel verzorgt speciaal voor het Verre Reizen Event diverse fotoworkshops. Ideaal om eindelijk eens te horen hoe je, met welke camera dan ook, de meest geweldige foto’s kunt maken. Getaway Travel vraagt bezoekers hun reisverhalen, foto’s en video’s te delen, zodat anderen hiervan kunnen profiteren. Getaway doneert bij elke ontvangen reiservaring een bedrag aan Justdiggit, dat projecten tegen klimaatverandering ondersteunt.

Win een reis

Natuurlijk is er op het Verre Reizen Event ook wat te winnen. Maak kans op een week gratis camperhuur in de Verenigde Staten, verzorgd door WorldWide Campers. Daarnaast geven 333Travel en KLM een compleet verzorgde, 14-daagse rondreis door Thailand voor twee personen weg.

Verre Reizen Event

  • Datum: 22 & 23 oktober 2016
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag
  • Parkeren: Gratis
  • OV: Gratis shuttleservice vanaf busplatform Den Haag CS (1e etage)
  • Entree: Bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine. Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Voor meer informatie en aanmelden naar www.verrereizen-event.nl. Wie zich online aanmeldt, ontvangt 25% korting op de entreeprijs én een gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine, een nieuw platform voor en door reizigers.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.