Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen 2016 Amsterdam

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Bijzondere reizen zijn meestal reizen die op maat gemaakt worden. Geen pakketreizen met een vlucht en een hotel, maar langere trajecten met fascinerende bestemmingen. Dat is wat de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen op 9 en 10 januari in Amsterdam en op  23 en 24 januari in Maastricht presenteert.

Op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen zijn ruim 220 stands en 200 filmpresentaties over bijzondere reizen en bestemmingen te bezoeken. Hierbij vijf highlights van lezingen en performances over bijzondere reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam die je komend weekend gezien moet hebben.

1 Abrahampad

Het beroemdste pad in het middenoosten. Politiek ambivalent, maar juist nu bijzonder. Een lezing en film van Theo van der Laar, woonachtig in Jeruzalem. Zaterdag 9 januari om 16.00 uur in Mendes da Costazaal Beurs van Berlage.

2 Tosca Niterink en Anita Janssen

Reiscabaret India, een bijzondere performance over de rivier De Ganges en de tocht van het gezelschap langs de rivier. Grote zaal zaterdagmiddag 9 januari om 14.00 uur.

3 Sibelius route Finland

Muzikale reistour door Finland. Lezing en liveoptreden in Berlage zondag 10 januari om 11.30 uur.

4 Virtuel Gorilla

Een wereldprimeur op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen door Paul Gevers, directeur Matoke tours, over de eerste virtuele reisbrochure: Virtual Gorilla.
Zaterdag 9 januari om 15.00 uur op centrale podium in Berlagezaal
Zondag 10 januari om 15.00 uur op centrale podium Berlagezaal

5 Noord Korea

Lezing en livefilmvoorstelling over Noord Korea – laatste bolwerk van de communisten. Lezing en filmpresentatie door Leonieke Glasbergen.
Zondagmiddag om 16.30 uur Beurs van Berlage.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam, bezoek www.vakantiebeursamsterdam.nl. En voor meer informatie over de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Maastricht, surf naar www.vakantiebeursmaastricht.nl.

Op 9 en 10 januari in Beurs van Berlage Amsterdam en op 23 en 24 januari in Mecc Maastricht.

Afbeelding: Diamond Maintains / Kumgangsan in Noord Korea door www.j-pics.info op Flickr, onder CC BY-NC-SA 2.0 licentie.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.