Tropical Kingsday 2018

Tropical Kingsday 2018

Geen tropische temperaturen op Koningsdag, maar wel een Tropical Kingsday in Rotterdam. Na een succesvolle editie in 2017 strijkt het culturele wijkfestival dit jaar op 27 april neer op het Heemraadsplein.

Een totaal andere programmering dan je elders vindt in Rotterdam, met de nadruk op de smeltkroes die Middelland is, dat is Tropical Kingsday. Met als gevolg een unieke vibe met DJ’s, live muziek, eten uit alle windstreken en de 173 culturen die Rotterdam rijk is.

Line-up

De line-up bestaat dit jaar uit Rotterdamse DJ’S MR.ZOE, Exotic Gourmet Cartel, Peter Groovin, QoQonut, Morabeza en Adison Fernando. Qua live programmering kan je helemaal los met Dana, Banda Fulô, Rey Cabrera en Los Paja Brava! Voeg daar een braderie aan toe speciaal voor de kleintjes, een Hot Pepper Eating Contest voor wie durft en eten en drinken van lokale ondernemers. Zet er de leukste buurtbewoners bij, dansen van 10:00 – 22:00 uur en je bent op het gezelligste Koningsdag feestje van Rotterdam.

Het festival is gratis toegankelijk. Voor meer informatie over de tropische Koningsdag, surf naar de Facebookpagina van Tropical Kingsday.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.