Thailand bestemming van het jaar 2016 bij TTG Travel Awards

Strand Thailand

Helemaal fan fan Thailand? Dat is niet voor niets! Thailand is verkozen tot bestemming van het jaar 2016 tijdens de jaarlijkse TTG Travel Awards in Bangkok. In de categorie Outstanding Achievements Awards ontving het land voor de zesde keer de prijs voor Best Destination of the Year. Thailand werd geprezen voor voortvarende maatregelen en initiatieven binnen de ontwikkeling van de reisindustrie.

TTG Travel Awards

De TTG Travel Awards zijn de meest prestigieuze awards binnen de reisindustrie in Zuidoost-Azië. De 27e jaarlijkse editie vond plaats in het Centara Grand and Bangkok Convention Centre. Verschillende organisaties en individuen werden hier bekroond om hun prestaties en bijdragen binnen de reisindustrie. Waaronder Thailand. De winnaars van de Outstanding Achievements Awards zijn verkozen door het redactieteam van TTG Asia. Dat is het grootste nieuwsplatform van Azië op het gebied van hotels, luchtvaart, toerisme en travel trade.

Bloeiende Thaise reisindustrie

De Executive Director van de Advertising and Public Relations Department van de Tourism Authority of Thailand (TAT), Chattan Kunjara Na Ayudhya, ontving de award namens Thailand. ‘We zijn vereerd en trots dat de voortdurende inspanningen van de Thaise toerisme-industrie resultaten opleveren en erkend worden. Thailand blijft deze inspanningen zeker voortzetten om de ontwikkeling en promotie van de bloeiende toeristische sector te verbeteren.’

Je Thaise reis valt dus niet snel in het water.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.