Thailand als vakantiebestemming weer geliefd

Thailand

Thailand blijft groeien als reisbestemming. Het land doet er alles aan om toeristen te informeren dat zij van harte welkom zijn. Toeristische attracties zijn normaal geopend, evenals banken, cafés en restaurants, themaparken, winkels en het vervoer. Thailand als vakantiebestemming blijkt weer geliefd! 

Overlijden Thaise koning

Het overlijden van de Thaise koning Bhumibol Adulyadej is alleen in de twee weken na zijn overlijden van invloed geweest op het aantal boekingen naar Thailand. Maar nu laat Thailand een stijging in boekingen zien van 44% ten opzichte van november vorig jaar, blijkt uit cijfers van Vliegtickets.nl. Dat is een forse toename en laat zien hoe gewild de bestemming blijft.

Bangkok hoeft niet omzeild te worden

Er is een lichte stijging zichtbaar van boekingen met directe vlucht naar Phuket en Kho Samui. Reizigers omzeilen daarmee de hoofdstad Bangkok, maar gezien de recente informatie vanuit Thailand is dat niet nodig. In elk geval voor de toerist is het in Thailand weer business as usual.

Dus altijd al naar Thailand gewild? Het kan gewoon! Het is een prachtig land om doorheen te reizen en te overwinteren, vinden wij. De prijzen van de vliegtickets vallen op dit moment ook mee.

Meer weten over Thailand als vakantiebestemming? Check bijvoorbeeld vliegtickets en tips op vliegtickets.nl en www.tourismthailand.org voor reisinformatie en reistips.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.