Tentoonstelling Body Art nog even te zien in het Tropenmuseum

Tentoonstelling Body Art

De tentoonstelling Body Art is nog twee weken te zien in het Tropenmuseum. De tentoonstelling toont lichaamsversieringen in de volle breedte: van make-up en tatoeages tot onderhuidse implantaten en chirurgische veranderingen. Dwars door tijd en culturen heen. De vraag die hierbij centraal staat: waarom passen mensen hun lichaam aan? Te zien t/m 30 augustus 2015.

Zomeractiviteiten

Elke zondag wordt er om 14.00 uur een Body Art rondleiding gegeven. De rondleidingen zijn gratis toegankelijk vanaf 12 jaar en duren een uur. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er elke dinsdag, donderdag en zondag tussen 12.00 – 14.00 uur de gratis creatieve kinderactiviteit: ontwerp je eigen Amazigh-tatoeage. Naast deze Body Art activiteiten is er ook een speurtocht voor kinderen vanaf 6 jaar waarbij ze met een verrekijker het museum doorgaan op zoek naar machtige dieren. Het speurtochtboekje is voor €2,- te koop in de museumwinkel. De zomeractiviteiten worden aangeboden t/m 30 augustus 2015.

Entree Tropenmuseum bedraagt € 8 voor kinderen (4 t/m 18 jaar) en €12,50 voor volwassenen. Reserveren voor de rondleiding is raadzaam via 088 0042 840. De tentoonstelling Body Art is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie, surf naar tropenmuseum.nl. De tentoonstelling Body Art is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.