Taste and Travel Fair 2015 in Rotterdam

Taste and travel

Na een succesvol gebleken beursformule in 2014 zal Taste and Travel dit jaar in januari en februari 2015 in Rotterdam plaatsvinden. Bezoekers treffen tijdens Taste and Travel de mix tussen travel and food aan: proeven van bijzondere drankjes en gerechten, terwijl je door een mooie selectie exposanten, travel-agencies, reis-instanties en tour-operators geïnformeerd wordt over de meest bijzondere reisbestemmingen.

Ook staan er workshops, tastings, wijn-proeverijen en lezingen op het programma en vertellen reizigers hun ervaringen en delen hun do’s and dont’s. Want: reizen en culinair genieten horen bij elkaar!

Uniek beursevent voor globetrotters en foodies

Taste and travel

 Over Taste and Travel Fair

Taste & Travel vindt plaats op 31 januari en 1 februari in Rotterdam in het Hulstkamp Gebouw. Toegangsprijs is Euro 7,50 en bij het Hulstkamp Gebouw is gratis parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar.

Meer informatie vind je op www.tasteandtravel.nl

Initiatiefnemer/organisator: Maison van den Boer BV

 

Uitgelichte afbeelding: Turkish Cuisine van muco op freeimages.com

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.