Stage aanbod buitenland verzameld op één website

stage aanbod buitenland

Nederlandse stagebureau’s gaan samenwerken om studenten en scholieren beter voor te lichten over stagemogelijkheden in het buitenland. Het samenwerkingsverband is onlangs met Stichting Wereldwijzer van start gegaan.

Tot nu toe was het aanbod van informatie over de mogelijkheden van een buitenlandse stage zeer versnipperd. Online was het voor de scholier en student een speurtocht langs diverse websites en Facebookpagina’s. Via onderwijsinstellingen is vaak een beperkt aanbod aan stageplaatsen beschikbaar.

Stage aanbod buitenland verzameld op één website

Het aanbod van stageplaatsen bij buitenlandse organisaties en informatie over de mogelijkheden om een buitenlandse stage te doen, zijn nu verzameld op één website. De site is weer gekoppeld aan diverse sociale media, zodat scholieren en studenten eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van nieuwe informatie.

stage aanbod buitenlandWebsite: www.wereldwijzer.nl/stagebuitenland

Facebook: www.facebook.com/buitenlandstage

Twitter: www.twitter.com/wwzstage

LinkedIn: www.linkedin.com/company/stages-buitenland

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.