Speciale editie voor kerken van de film War Room

War Room

We hopen dat onze lezers fijne paasdagen hebben gehad! Voor wie graag nog even in Christelijke sferen wil blijven hangen, is er vanaf half april de speciale kerkeneditie van War Room.

War Room

Tony en Elizabeth Jordan hebben het helemaal voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld stort in onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending als Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een ‘war room’ moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Hij moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging – dat overwinningen niet toevallig zijn – waarheid blijkt.

De bedenkers van de veelvoudig bekroonde producties Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM met een meeslepend drama met hartverwarmende humor. De film werd een nummer 1 hit in Amerikaanse bioscopen en kreeg buitengewoon positieve reacties van bezoekers van alle leeftijden.

Productdetails

  • Deze speciale dvd is vanaf half april 2016 verkrijgbaar in christelijke boekhandels en webwinkels
  • € 14,99
  • EAN 9789492189349
  • Luxe dvd met boekje en veel extra’s

 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.