South Pacific cultureel event in Omniversum

South Pacific cultureel event

Op woensdag 26 november aanstaande presenteert het Omniversum in Den Haag in samenwerking met Free West Papua Campaign een interactieve avond rondom de film South Pacific. Bezoekers maken kennis met de adembenemende schoonheid van de wateren van West Papoea. Sprekers vertellen over de culturele ontwikkelingen en muzikanten voeren de bezoekers mee naar de South Pacific.

De wateren van West Papua zijn een van de meest diverse mariene ecosystemen op aarde, waarin meer dan 2.000 verschillende soorten zeedieren leven. Maar ook op het land vindt veel ontwikkeling plaats. Tijdens het South Pacific cultureel event op woensdag 26 november geniet je van de film South Pacific met prachtige beelden van Raja Ampat, West Papoea, krijg je een inspirerende lezing van Talia Tuny (vrijwilliger Stichting Duurzame Samenleving Papua-Barat) en is er vrolijke muziek en zijn er (muziek)workshops door Mambesak, uit West Papoea.

Toegangskaarten kosten € 12,50 p.p. en zijn te koop via de website van het Omniversum. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel ten behoeve van West Papoea.

[tabs]

[tab title=”Programma”]

18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Interactief programma (deel 1)
19.15 uur Film South Pacific
20.00 uur Interactief programma (deel 2)
21.30 uur Einde [/tab]

[/tabs]

[tabs]

[tab title=”Details”]

Datum: woensdag 26 november
Locatie: Omniversum, President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag
Tijdstip: 18.30 – 21.30 uur
Spreker: Talia Tuny, vrijwilliger SDSP
Muziek & workshops: Mambesak, uit West Papoea
Entree: € 12,50 (film inclusief additioneel programma)
Duur: 180 minuten
Kaartverkoop via: Omniversum [/tab]

[/tabs]

 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.