Reisadvies voor Tunesië verder versoepeld

El Jem, Tunesië

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië verder versoepeld. Vorig jaar stond de populaire kuststrook van het Mediterrane land al weer op veilig. Ook voor vrijwel het gehele centrale en noordelijke binnenland geldt nu de veilige adviescode geel. Je kunt veilig op reis door dit fascinerende land!

Mohamed Attia, directeur van het Tunesisch Verkeersbureau in Nederland: ‘Wij zijn erg verheugd dat de vele inspanningen en aanpassingen in Tunesië tot versoepeling van het reisadvies hebben geleid. De Tunesische regering en de lokale veiligheidsdiensten zijn en blijven zeer alert om de veiligheid van zowel Tunesiërs als buitenlandse gasten te waarborgen.’

Hij vervolgt: ‘Dit besluit van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kan niet op een beter moment komen. We zien een enorme interesse in Nederland voor reizen naar Tunesië.’

Boekingsspurt

Na de meivakantie verwacht het land een boekingsspurt voor de zomervakantie. Naast de populaire witte zandstranden kunnen ook de meer op cultuur, golf, historie, wellness en natuur gerichte rondreizen in het Tunesische binnenland weer zonder beperking aangeboden en geboekt worden.

Voor meer informatie over Tunesië, bezoek www.discovertunisia.com.

Afbeelding: Amfitheater, El Jem, Tunesië. Door Diego Delso, delso.photo, Licentie CC-BY-SA op Wikimedia.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.