Oproep South African Tourism: Deel jouw verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika

Verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika

Er bestaat bijna geen land dat meer diversiteit aan juweeltjes heeft dan Zuid-Afrika. Brede bruine rivieren en rode zandformaties liggen naast oneindige groene savannen en ongerepte subtropische wildernis. De vele gezichten van de natuur zorgen voor een rijk dierenleven in Zuid-Afrika. Een uitstekende bestemming om op safari te gaan en de Big Five te spotten. Tussen al dit natuurschoon vind je wereldstad Johannesburg en tal van andere bruisende steden, zoals Kaapstad, Durban, Pretoria en Bloemfontein.

En naast de bekende highlights, zit Zuid-Afrika vol met verborgen juweeltjes. Dit is exact de reden waarom zoveel verschillende mensen Zuid-Afrika een interessante vakantiebestemming vinden.

Verborgen juweeltjes van Zuid-AfrikaVerborgen juweeltjes van Zuid-Afrika

South African Tourism zal daarom een nieuwe campagne starten: De verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika. Voor deze campagne roept South African Tourism reizigers op die al eens in Zuid-Afrika zijn geweest om zijn of haar verborgen juweeltje in te sturen op www.mijnzuidafrika.nl/juweeltjes.

Met verborgen juweeltjes worden de onontdekte plekken die Zuid-Afrika nog rijk is bedoeld: de mooie kleine dorpen, de prachtige uitzichten of die route die nog onbegaan is. Deze juweeltjes krijgen een plaats in de Tripplanner op MijnZuidAfrika.nl, waar reizigers die Zuid-Afrika nog gaan bezoeken, inspiratie op kunnen doen. Maar als je nog niet in Zuid-Afrika bent geweest, kun je ook deelnemen: je kunt aangeven waar je zelf graag nog heen zou willen in Zuid-Afrika. Alle deelnemers maken kans op een reis naar Zuid-Afrika en 3 overnachtingen in een luxe lodge!

Dus bezoek nu www.mijnzuidafrika.nl/juweeltjes en deel jouw verborgen juweeltje!

[tabs]
[tab title=”Virtual Reality”]
Ook start Zuid-Afrika een offline campagne waarmee je Zuid-Afrika zelf kunt ervaren. Op 25 en 26 maart op het Stationsplein in Eindhoven en 27, 28 en 29 maart op Eendrachtsplein in Rotterdam zal een levensgrote expo box staan waarin je als voorbijganger een aantal Zuid-Afrikaanse juweeltjes zelf kan beleven door middel van een oculus rift. Je kan daarbij Zuid-Afrika zien, horen, voelen en proeven; alle zintuigen worden geprikkeld. Om de beleving helemaal af te maken, komt er een Zuid-Afrikaanse dansgroep en kun je een stukje echte biltong proeven!
[/tab]
[/tabs]

 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.