Ontdek Indonesië met de Wonderful Indonesia Travel Pass

Wonderful Indonesia Travel Pass

Indonesië, het land van meer dan 17.000 eilanden, is bij uitstek een bestemming voor een rondreis. Een mooi bericht voor onze lezers die verliefd zijn op dit diverse land: vanaf nu is het heel makkelijk de mooiste plekken van Indonesië te ontdekken met de Wonderful Indonesia Travel Pass. Ben jij een avonturier, duiker, cultuurliefhebber of een beetje van alles? Met deze pas reis je eenvoudig naar de mooiste spots in Indonesië.

Wonderful Indonesia Travel Pass

De Wonderful Indonesia Travel Pass schaf je aan bij een internationaal return vliegticket van Garuda Indonesia. Minimaal 3 en maximaal 8 keer vlieg je voordelig naar meer dan 50 bestemmingen binnen Indonesië. Maak een keuze uit de Underwater Pass, Adventure Pass, Heritage Pass of een combi van deze drie: de Explore Pass.

Underwater Pass

De onderwaterwereld van Indonesië is fenomenaal. Kleurrijk koraal en prachtige vissen maken Indonesië één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. De duikmogelijkheden zijn eindeloos: van het bekende Bali tot afgelegen eilandjes. Met de Underwater Pass vlieg je moeiteloos naar de beste duikbestemmingen als Bali, Lombok, Labuan Bajo, Manado, Raja Ampat, Derawan, Ambon, Ternate, Wakatobi, Saumlaki, Semarang en Sabang.

Adventure Pass

Avonturiers kunnen hun geluk niet op met machtige bergen, groene regenwouden die zich perfect lenen voor een trekking, rollende golven om op te surfen en de diepblauwe zee om in te duiken. Met de Adventure Pass maak je een avontuurlijke rondreis van bijvoorbeeld Bali, naar Lombok of Labuan Bajo, Nias, Ternate, Surabaya, Banyuwangi, Sumbawa, Medan, Padang, Raja Ampat en Bandung.

Heritage Pass

Cultuurliefhebbers zijn in Indonesië aan het goede adres: de ruim 17.000 eilanden zijn doordrenkt van eeuwenoude cultuur. Met de Heritage Pass sta je binnen no time bij de mooiste tempels, historische plekken en traditionele dorpjes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Solo, Yogyakarta, Semarang, Surabaya, Banyuwangi, Bandung, Bali, Tambolaka, Padan, Nias en Makassar.

Kun je niet kiezen en wil je van alles een beetje? Ga dan voor de Explore Pass en stel je eigen reis samen!

De grootste Archipel ter wereld

De Republiek van Indonesië is de grootste archipel ter wereld en bestaat uit ruim 17.000 grote en kleine tropische eilanden, gelegen tussen de continenten Australië en Azië. Bali, Java, Kalimantan, Papua, Sulawesi, Sumatra en de Molukken zijn de bekendste eilanden van Indonesië.

Wil je meer weten over de Wonderful Indonesia Travel Pass? Ga dan naar de website van Garuda Indonesia.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.