Online wedstrijd Wat Sê Jy? – Spreek perfect Zuid-Afrikaans en kom in contact met locals

Online wedstrijd Wat Sê Jy van South African Tourism

Wil jij graag naar Zuid-Afrika en in contact komen met locals? South African Tourism heeft dan de perfecte wedstrijd voor je! De online wedstrijd Wat Sê Jy? loopt nog tot en met 4 juli. Het enige wat je hoeft te doen, is een woord of zin in één van de Zuid-Afrikaanse talen goed uit te spreken. 

Zuid-Afrika heeft een aantal bekende highlights; de Tafelberg, het Krugerpark en de Drakensbergen, om er een paar te noemen. Toch is er nog zoveel meer te bewonderen. Het land staat bol van de hidden gems. Zuid-Afrikanen zijn erg gastvrij en wijzen jou graag de weg naar deze verborgen juweeltjes. Maar daar staat wel tegenover dat je de taal spreekt. En de locals horen het liefst de taal in het juiste dialect. Maar laat dat in Zuid-Afrika, het land met 11 officiële talen, vrij lastig zijn. ‘Wat Sê Jy?’

Online wedstrijd Wat Sê Jy?

Nog tot en met 4 juli heb je de mogelijkheid om met Wat Sê Jy? mee te doen. Een aantal gastvrije Zuid-Afrikanen laten jou online hun hidden gem zien en nodigen je uit langs te komen. Maar hier mag je uiteraard iets voor doen: een woord of zin uit één van de Zuid-Afrikaanse talen uitspreken.

Na deelname maak je kans op twee tickets naar Zuid-Afrika en wordt jouw geluids- of beeldfragment geplaatst op mijnzuidafrika.nl/watsejy. Zo ontstaat er een leuke galerij waar je de andere deelnemers hoort stuntelen om een van de Zuid-Afrikaanse talen zo goed mogelijk uit te spreken. Uiteindelijk beoordeelt een jury van locals de uitspraak van de deelnemers en op 14 juli wordt de winnaar van de twee felbegeerde vliegtickets bekend gemaakt.

Om mee te doen, surf naar mijnzuidafrika.nl/watsejy.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.