Nieuwe reistrend: Solo Traveling

Solo traveling

Samen met andere solo travelers naar een onbekende stad

Solo Traveling: volgens o.a. The Huffington Post en Condé Nast Traveler een van dé reistrends van dit jaar. Steeds meer reizigers trekken er alleen op uit. Niet alleen voor de spanning, uitdaging of dosis zelfreflectie die dit met zich meebrengt, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten.

Blind break reisorganisatie srprs.me speelt in op deze trend en doet er  nog een schepje spanning bovenop: ontdek met andere solo reizigers pas op het vliegveld waar je naartoe gaat en reis samen met hen in het nieuwe thema Solo Together.

Met onbekenden een onbekend avontuur tegemoet

Vond je jezelf al een daredevil die naar destination unknown durft af te reizen? Dan komt er nu een nieuwe uitdaging bij: ga je met je vertrouwde reisbuddy, of ga je eens solo – met anderen die je nog niet kent? Wie voor het laatste kiest, ervaart “the thrill of the unknown” tot de max. Je ontmoet je reisgenoten op het vliegveld waar je gezamenlijk je bestemming onthult. Via srprs.me bevindt de bestemming zich in ieder geval op één tot zes uur vliegen afstand van Nederland en is geen Londen, Barcelona of Parijs. Groepjes bestaan uit minimaal vier reizigers en vertrekken gegarandeerd. Voor een driedaagse trip betaal je vanaf € 270,- per persoon. Dit is inclusief retourvlucht (met fijne vliegtijden: tussen 8:00 uur en 13:00 uur heen en na 16:00 uur terug), privékamer in goed hotel of hostel in het centrum en ontbijt.

Meer avontuurlijke informatie?

Surf dan naar srprs.me.

Afbeelding: srprs.me.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.