Nieuw platform verbindt maaltijden en mensen

Samen eten

Live videobellen naar de andere kant van de wereld, appen met tien mensen tegelijk en altijd weten waar je vrienden uithangen. We zijn meer in contact met elkaar dan ooit, maar veel minder samen. Daar wil Meals Unite verandering in brengen. Meals Unite verbindt mensen die graag thuis voor anderen koken met mensen die graag samen eten. Samen eten verbindt, overal ter wereld en in elke cultuur.

Buurtgenoten, bekenden en onbekenden schuiven via Meals Unite aan om een maaltijd te delen en te praten over wat er zoal ter tafel komt. De app is altijd en overal toegankelijk en het aanmelden voor of aanmaken van een meal is supersimpel. 

Uit en thuis eten 

Meals Unite is een nieuw sociaal platform waarmee je bij mensen thuis kunt eten of thuis voor anderen kunt koken; het is een sociaal netwerk dat maaltijden en mensen verbindt. Wie er mee eten en hoeveel het etentje kost, bepaal je als host zelf. Net als wat er op tafel komt. Van een avond voor liefhebbers van Italië, tot disco-fans (compleet met outfits) – het kan allemaal.

How to?

Meals Unite is altijd en overal voor iedereen toegankelijk op de smartphone, tablet of desktop. Aanmelden is zo gepiept met het invoeren van een e-mailadres of social media-account en daarna kun je naar hartenlust switchen tussen gast en host. Zo kun je de ene dag gezellig bij iemand eten en op een ander moment lekker voor mensen koken. Als host kun je wachten op aanvragen vanuit het Meals Unite netwerk of je meals delen via social media, (buurt-)Whatsapp of e-mail en zo actief mensen uitnodigen.

Samen is leuker

René Bakker, CEO van Meals Unite: ‘Bij Meals Unite vinden we samen eten leuker dan alleen. Met je bord op schoot voor de tv is soms best lekker, maar natuurlijk niet elke dag. We zijn een soort LinkedIn live, waarbij mensen elkaar persoonlijk en op een meer informele manier leren kennen: aan tafel. Je leert nieuwe mensen kennen, komt in aanraking met culturen die je nog niet kende en wie weet ontmoet je de liefde van je leven. It’s all in a meal! Sunday brunch, wijnrijke lunch, vegetarisch diner of de Burendag-bbq – de keuze is aan jou.’

Meer weten of meteen samen eten? Bezoek dan MealsUnite.com voor meer informatie. 

Afbeelding: pxhere.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.