My Kitchen is Your Kitchen: The Gastrobar Indonesian Edition

My kitchen is your kitchen

Als je denkt aan Indonesië, denk je waarschijnlijk aan het heerlijke kruidige Aziatische eten, de zonnige sfeer en de vriendelijke mensen. Op zaterdag 2 maart geniet je er volop van, want dan zet De Tropen-chef Hans Ribbens samen met Ron Gastrobar’s chef Agus Hermawan de Indonesische keuken in het zonnetje tijdens My Kitchen Is Your Kitchen. 

In De Tropen café-restaurant aan het Amsterdamse Oosterpark presenteren zijde mannen samen met twee andere Gastrobar-chefs een 5-gangen walking-dinner voor liefhebbers van een Bourgondische avond uit met goede muziek, een boel gezelligheid en ontzettend lekker Indonesisch eten.

Ambassadeur van de Indonesische keuken

Door kenners wordt Agus Hermawan gezien als de beste Indonesische chef in Europa. Dankzij zijn uitzonderlijke kookkunsten is hij dan ook door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot Ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland. Agus – hoofdchef van alle Ron Gastrobar Indonesia locaties in Nederland – en De Tropen-chef Hans Ribbens slaan op 2 maart de handen ineen samen met twee andere Gastrobar-chefs: Donny van Norde van Bistrobar Indonesia in Haarlem en Tim Jansen van het spoedig te openen Ron Gastrobar Indonesia Downtown in Amsterdam. 

Humor en plaatjes

Per gang worden de chefs op geheel eigen – humoristische – wijze door komiek en food-lover Howard Komproe ondervraagd over de gerechten, zodat jij precies weet wat je eet en wat daar zo bijzonder aan is. Vervolgens brengt hij als zijn alter ego DJ Kenny Mixen wat plaatjes ter gehore. De avond wordt swingend afgesloten door DJ Mike Risk.

Programma

  • Wat? Indonesisch vijfgangen walking-dinner + welkomstcocktail
  • Wanneer? Zaterdag 2 maart van 19:00 tot 00:00 uur
  • Prijs? 39,95 euro excl. servicekosten via amsterdamdetropen.nl
  • Waar? De Tropen, Mauritskade 64, Amsterdam
  • Chefs: Agus Hermawan, Donny van Norde (Bistrobar Indonesia, Haarlem), Tim Jansen (Ron Gastrobar Indonesia Downtown, opening soon) en natuurlijk De Tropen-chef Hans Ribbens
  • Presentatie: Howard Komproe
  • Supported by: Earth Water
  • Muziek: ♫ Mike Risk en ♫ DJ Kenny Mixen

Meer info? Bezoek dan amsterdamdetropen.nl, reserveren kan via www.eventbrite.nl/e/tickets-my-kitchen-is-your-kitchen-the-gastrobar-indonesian-edition.

Over My Kitchen is Your Kitchen

Bij My Kitchen is Your Kitchen nodigt Tropen-chef Hans Ribbens ieder seizoen een gast-chef uit. Zo heeft Agus Hermawan al eens eerder een fantastische avond verzorgd, evenals de andere gast-chefs bij de eerdere edities: Francis Tavarez van Shanghai Bistro, Ramon Beuk van Food Emotions en Patrick Stolker van Ron Gastrobar Oriental. 

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.