Magische feestdagen in Las Vegas met de mooiste kerstdecoraties

Kerst in Vegas
People wander the walkways during the annual cactus lighting ceremony at Ethel M Chocolates Tuesday, Nov. 15, 2016 in Henderson. CREDIT: Sam Morris/Las Vegas News Bureau

Als een stad die al straalt met vele lichtjes, omarmt Las Vegas de winter en de feestdagen met nog meer licht. De hele stad is in december versierd met de mooiste kerstdecoraties. Ga jij de feestdagen in Las Vegas vieren? De party-stad pakt dit jaar uit met de meest spectaculaire kerstverlichting, enorme kerstbomen, een schaatsbaan en tal van outdoor activiteiten. Lees verder wat je precies tijdens je kerstbezoek aan Vegas kunt doen. Ontdek waar de mooiste kerstdecoraties te vinden zijn! 

Winterwonderland

Tijdens de decembermaand wordt de stad compleet omgetoverd tot een magische kerstwereld. Een van de hoogtepunten is de meer dan 15 meter hoge kerstboom bij Fremont Street Experience. De boom is te bewonderen onder een kunstmatige sterrenhemel met 12,5 miljoen lichtjes. En The LINQ Promenade opent dit jaar Winter PARQ waar de nieuwe kerstshow ‘Lights at the LINQ’ met live entertainment en duizenden gekleurde lichtjes te zien is.

Wynn Las Vegas transformeert hun resort in een winters spektakel met vijf verschillende kerstdorpen, maar liefst 33 kerstbomen en duizenden kerststerren. Ook The Park, in april dit jaar feestelijk geopend, is tijdens de feestmaand een magisch winterwonderland. Zo twinkelen de lichtjes, zijn ijspegels, kristallen en een kerstboom van maar liefst 20 meter hoog met 13.000 lampjes te aanschouwen. Ook de botanische tuinen van het wereldberoemde Bellagio Conservatory zijn totaal omgetoverd.

Het Four Season Hotel pronkt voor het 18e jaar op rij met hun populaire peperkoektentoonstelling gemaakt door banketbakker Jean-Luc Dual. Als laatste is The Palazzo Waterfall Atrium & Gardens zeker een bezoekje waard. Het atrium is volledig in kerstsfeer gebracht met bevroren kerstbomen en kerststerren.

IJsbaan, kerst op The Strip en een heuse sneeuwbui

Een ijsbaan in Las Vegas? Jazeker! The Ice Rink bij The Cosmopolitan of Las Vegas is een ijsbaan met echt ijs van bijna 400 vierkante meter met een adembenemend uitzicht over de Las Vegas Boulevard. Schaatsers kunnen zich na afloop opwarmen met typisch Amerikaanse s’mores bij het vuur.

Verder, wanneer je in Las Vegas bent, is het Neon Museum een absolute aanrader! Hier leer je hoe ‘de Strip’ is ontstaan. Liefhebbers van ballet kunnen deze maand terecht bij The Smith Center, waar onder meer The Nutcracker wordt opgevoerd door het Nevada Ballet Theater. Restaurants op en nabij de Strip hebben de meest heerlijke kerstmenu’s samengesteld. Voor een echte witte kerst in Las Vegas moet je bij Tivoli Village zijn. Elke vrijdagavond in december nemen dansers, elfjes en acrobaten de straten van het winkelcentrum over. Met als grote hoogtepunt: een heuse sneeuwbui!

Nog meer weten wat je tijdens de feestdagen in Las Vegas kunt doen? Bezoek dan www.lasvegas.com.

Afbeelding: © 2016 Las Vegas News Bureau, Las Vegas Convention and Visitors Authority – All Rights Reserved.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.