Maand van de vrouwelijke reiziger in Thailand

Traditionele Thaise massage - fotocredits Tara Angkor Hotel

Deze maand staan vrouwen centraal in Thailand. Van tropische stranden en luxe spa’s met beauty behandelingen, tal van activiteiten en speciale kortingen; vrouwelijke reizigers worden deze maand volledig in de watten gelegd. Dat juist deze maand gemarkeerd is als maand van de vrouwelijke reiziger in Thailand is niet voor niets: op 12 augustus vierde het land de verjaardag van Koningin Sirikit. Het Thais Verkeersbureau lanceert daarom een speciale campagne om te laten zien dat Thailand de ultieme ladies only bestemming is.

Beautyland Thailand

Thailand is met haar tropische stranden, luxe resorts en spa’s met traditionele Thaise massages, body scrubs en gezichtsbehandelingen al een waar vrouwenparadijs. De tandartsen in Thailand staan goed bekend waardoor je het land kunt verlaten met een heuse Siamese smile. Uiteraard is een make-over ook mogelijk door een bezoek aan een van de vele beautysalons die het land rijk is. Voor een nieuwe coupe zijn er vele fijne kapsalons en voor de perfecte manicure bezoek je de nail bar.

Speciaal aanbod voor vrouwen

Deze maand doet Thailand een schepje bovenop haar beauty behandelingen. Naast het huidige aanbod zijn er tal van speciale activiteiten en aanbiedingen speciaal voor vrouwelijke reizigers. Zo bieden geselecteerde kledingwinkels extra kortingen, zijn er speciale detox programma’s in de spa’s en bieden resorts de ultieme yoga ervaring.

Liever actief bezig? Thailand is een golfparadijs bij uitstek en biedt een ruime keuze uit vele prachtige banen, aangelegd in tropische weelde. Stoere meiden die het aandurven zijn meer dan welkom bij een van de vele boksscholen in het land voor een uitdagende muay thai work-out met een personal trainer. Ook aan de meer reislustige vrouwen die op zoek zijn naar een unieke ervaring is gedacht met speciale kortingen op bijzondere accommodaties in het hele land. Groepen vrienden of families en solo reizigers; er is voor iedereen een speciaal aanbod voor een onvergetelijk bezoek aan Thailand.

Meer weten over de maand van de vrouwelijke reiziger in Thailand? Zie voor het speciale aanbod voor vrouwen in augustus: womensjourney.tourismthailand.org.

Afbeelding: Een traditionele Thaise massage, credits: Tara Angkor Hotel op Flickr met Creative Commons licentie Attribution 2.0 Generic.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.