Heb jij je bucketlist al voor ogen? Maak hem concreet met je eigen droomplekken

Hawaii

Iedereen heeft hem in zijn hoofd: zijn eigen bucketlist. Met daarop die dingen die je nog echt wilt zien of beleven op reis. Op de reiswebsite Droomplekken.nl kun je nu je eigen bucket list samenstellen uit meer dan 1.000 tips van ervaren reizigers.

Road trip door Australië of het noorderlicht zien

‘Als ik iemand vraag naar hun bucketlist, dan moeten mensen even nadenken. Maar daarna volgt al snel de wens om  het noorderlicht te zien. Of een road trip door Australië. De zon zien opkomen bij Machu Picchu. Shoppen in New York. Deze wensen kun je nu simpel op je eigen bucketlist zetten op Droomplekken.nl,’ aldus oprichter Corno van den Berg.

Bucketlist

Van den Berg kreeg bij het delen van zijn reisverhalen en foto’s vaak de reactie van lezers dat ze het op hun bucketlist zetten. Van den Berg: ‘Toen dacht ik: dat kan handiger. Als ik ze nou de mogelijkheid geef het op hun bucketlist te laten zetten! Met functionaliteiten waarop je dingen kunt toevoegen, maar ook kunt afvinken als je er bent geweest!’

Wij hebben uiteraard ook onze eigen bucketlist en die wordt natuurlijk steeds uitgebreider. Wil jij ook je bucketlist met je droombestemmingen bij de hand hebben? Surf dan naar bucketlist.droomplekken.nl.

Afbeelding: één van onze bucket list droombestemmingen, Hawaii, op Pexels.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.