Laat je inspireren om de wijde afvalberg te verslaan

We Beat The Mountai

Laat je inspireren tijdens de vierde editie van de We Beat The Mountain Day! Op zaterdag 24 mei a.s. vindt in Delft tijdens het ZOMERfestival van de TU Delft deze editie van We Beat The Mountain Day plaats.

Dit jaarlijks terugkerende event heeft het mobiliseren van een beweging met als ultieme ambitie het verslaan van de wereldwijde afvalberg tot doel. Er wordt een speciaal multifunctioneel paviljoen met podium gebouwd door het team van D-Exto dat volledig is ontworpen en gebouwd op duurzaamheidsprincipes. Gedurende de middag worden interessante lezingen gehouden door onder andere FLEX/The INNOVATIONLAB. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar terwijl lekkere muziek uit de boxen vloeit. Daarnaast is er de ‘WBTM-fair’ waar ondernemers hippe designproducten gemaakt presenteren en verkopen die gemaakt zijn van afval en reststromen. Vanaf 13:00 uur is iedereen welkom en om 17:00 uur wordt het event afgesloten.

Meer informatie
Meer informatie en het volledige programma vind je op www.webeatthemountainday.org. Meld je aan door een mail te sturen naar Rob Dassen via r.dassen@webeatthemountain.com.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.