Kili-Challenge: Beklim de Kilimanjaro en help duizenden oorlogskinderen

Kili-Challenge War Child

War Child organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Kili-Challenge om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen. Elke deelnemer die meedoet aan de Kili-Challenge wordt uitgedaagd om via (persoonlijke) sponsoren minimaal 2.400 euro op te halen.

Once in a lifetime

Het beklimmen van de Kilimanjaro is een bijzondere ervaring voor iedereen die van een uitdaging houdt. De Kilimanjaro is namelijk de hoogste berg van Afrika en hoort daarom thuis in het rijtje van de zeven meest begeerde bergen. Een ultieme, once in a lifetime ervaring. Zodra je aan de top van de berg staat en je uitkijkt over het prachtige Afrika, krijg je een kick die je voor eeuwig bij zal blijven.

Ondersteuning

Wanneer je besluit om mee te doen, sta je er niet alleen voor. Om je fysiek en mentaal klaar te stomen voor de hoogste berg van Afrika (5.895m), biedt War Child een aansluitend programma. Je krijgt ondersteuning bij het fondsenwerven en bij de fysieke voorbereiding. Zo is er bijvoorbeeld een weekend training in de Belgische Ardennen.

Op je bucketlist?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Inschrijven kan tot 26 oktober. De vertrekdata van de reis zijn 16 of 26 januari 2019. Meer informatie vind je op www.warchild.nl/kili-challenge.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.