Kerstvakantie in het Afrika Museum

Verhalenverteller Afrika Museum

Ga deze kerstvakantie, van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018, naar het Afrika Museum. Er is voor jong en oud van alles te doen. Zo kun je luisteren naar de voorstelling ‘Verhalen uit alle windstreken’, je eigen ‘Bottle Tree’ maken en zelfs een muzikale boodschap overbrengen.  

Verhalen

Tijdens de voorstelling “verhalen uit alle windstreken” luister je in de Afrikaanse woningen in het buitenmuseum naar verhalen van Baba Adebisi, Soufiane Moussouli, John Kayongo, Sahand Sahabdivani of Dorothy Blokland. Zij delen een persoonlijke herinnering of een verhaal dat hen altijd is bijgebleven. Op dagen dat er een voorstelling wordt gegeven, zijn er zelfs twee verhalenvertellers aanwezig.

Tijdens de kerstvakantie is het museum, met uitzondering van de maandagen, iedere dag geopend.  Kijk voor het volledige programma en de openingstijden op www.afrikamuseum.nl.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.