Japan’s Soul and Beauty of Swords and Armor by Legendary Artisans in Keio Plaza Hotel Tokyo

apan’s Soul and Beauty of Swords and Armor by Legendary Artisans

Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, organiseert een speciale tentoonstelling getiteld Japan’s Soul and Beauty of Swords and Armour by Legendary Artisans. Met prachtige Japans zwaarden en pantsers, nog te zien tot 27 juni 2019 in de lobby op de 3e verdieping van het hotel.

Verschillende kostbare en oude zwaarden en harnassen

Deze tentoonstelling maakt deel uit van een reeks culturele programma’s die ontworpen zijn om verschillende aspecten van de Japanse cultuur te introduceren aan de gasten die het hotel vanuit meer dan 100 verschillende landen van over de hele wereld bezoeken. Verschillende kostbare en oude zwaarden en harnassen gemaakt tijdens de Heian-periode (794-1185) en andere periodes uit de Japanse geschiedenis worden getoond. Samen met tsuba (zwaardgreepbeschermingen die het handvat van het blad scheiden) en andere sierlijke zwaardkoppelingen.

Op 14 mei geven twee meesters van het zwaard van de Ryushin Shouchi School een live-optreden in de hoofdlobby vanaf 17.00 uur. Als je toevallig in Tokio bent, weten wij wel waar je even een bezoek aan kunt brengen!

Voor meer informatie, bezoek www.keioplaza.com en www.keioplaza.com/offers/swords.html.

Afbeelding: Zwaarden uit diverse perioden van de Japanse geschiedenis, van de Heian periode (794-1185) tot de Heisei periode (1989-2019). (Foto: Business Wire).

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.