Inschrijving Reisfoto van het Jaar 2019

Afgelopen weekend heeft online reisplatform Getaway Travel in samenwerking met de Vakantiebeurs en Cathay Pacific Airways de Reisfoto van het Jaar-verkiezing gelanceerd. De maker van de mooiste (verre) reisfoto wint twee premium economy tickets naar Hong Kong en vliegt vervolgens door naar Australië. Doe jij mee?

De winnaar wordt bekendgemaakt op Photo Friday tijdens de Vakantiebeurs. Op vrijdag 11 januari word je door de Vakantiebeurs en Getaway Travel geïnspireerd met workshops en masterclasses op het gebied van reisfotografie.

Reisfoto van het Jaar 

De Reisfoto van het Jaar-wedstrijd beleeft dit jaar haar derde editie. Aan de vorige editie deden meer dan 12.000 (amateur)fotografen mee en meer dan 60.000 reizigers brachten hun stem uit. Winnares Esmée van der Ven verliet de Jaarbeurs in Utrecht met twee tickets naar Nieuw-Zeeland.

De winnaar wordt bepaald door een vakjury van docenten van de Getaway Academy. De Getaway Academy is het opleidingsinstituut van Getaway Travel waarin semiprofessionele en amateur contentmakers opgeleid worden binnen de vakgebieden reisfotografie, reisvideo, travel bloggen en copywriting. 

Photo Friday

Op Photo Friday geven de docenten van de Getaway Academy tijdens de Vakantiebeurs, die van 10 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt, workshops en masterclasses. Op het programma staan onder meer workshops portretfotografie, wildlife fotografie en fotografie met je smartphone. 

De genomineerde deelnemers zijn aanwezig bij de uitreiking van de reisfotowedstrijd. Hun foto’s worden besproken door de vakjury en uiteindelijk verlaat één winnaar de Vakantiebeurs met twee premium economy tickets richting Australië op zak.

Deelname is doneren – jouw verre reis is meer waard dan je denkt

Zend je je foto in, dan draag je bij aan een groenere aarde. Hiermee genereer je ‘groene schepjes’ die Getaway Travel vervolgens omzet in een donatie aan goededoelenorganisatie Justdiggit. Justdiggit ziet de oplossing van klimaatverandering in het vruchtbaar maken van droge stukken land, samen met de lokale bevolking.

Door bij Getaway Travel beoordelingen en/of reviews van organisaties, bestemmingen en highlights achter te laten, spaar je automatisch voor groene schepjes. Getaway Travel zet deze schepjes vervolgens om in een donatie aan Justdiggit.

Heb jij meegedaan aan de wedstrijd? 

Dan is het wellicht leuk om op 11 januari naar Photo Friday op de Vakantiebeurs te gaan. Van 10 tot en met 13 januari 2019 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs weer plaats. Op het reisevenement word je geïnspireerd door honderden reisaanbieders en ontdek je de meest uiteenlopende landen en culturen.

Meer weten over de Vakantiebeurs en de wedstrijd? Kijk dan op www.vakantiebeurs.nl voor meer informatie. 

Afbeelding: Pixabay.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.