Gratis naar het Afrika Museum op vertoon van een veer

Wereld vol veren

Om de opening van de tentoonstelling WERELD VOL VEREN te vieren, krijgen bezoekers op zaterdag 20 en zondag 21 mei op vertoon van een veer gratis toegang tot het Afrika Museum. Heb je een veer op je hoed, op je jas, als sieraad of als tattoo? Neem ‘m mee en krijg gratis toegang!

WERELD VOL VEREN

In de tentoonstelling WERELD VOL VEREN wordt de bijzondere verencollectie van het Nationaal Museum van Wereldculturen afgewisseld met haute couture van hedendaagse modeontwerpers, zoals Jean Paul Gaultier en Thierry Mugler. Maar ook met talrijke verhalen en interessante feiten.

Gratis inlooprondleidingen

Op zondagen kun je om 13.30 uur en 15.00 uur aansluiten bij de gratis rondleidingen. Tijdens deze rondleiding kom je meer te weten over de verhalen achter de objecten in de tentoonstelling.

De tentoonstelling WERELD VOL VEREN is tot en met 24 september te zien in het Afrika Museum. Kijk op www.afrikamuseum.nl voor meer informatie.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.