God’s not Dead

Wat doe je als je kerk vernietigd wordt? Het gebeurt de gemeenschap van de St. James kerk. Relaties raken onder druk en de universiteit waar de gemeenschap bij hoort, legt ze het zwijgen op. De nieuwe film God’s not Dead 3 ligt nu in de winkels. Het vervolg op de beroemde reeks God’s not Dead-films. 

Over de film

De leiders van de universiteit gebruiken de tragedie zelfs als excuus om de kerkleden van de campus te verwijderen. Maar dat lukt niet zomaar. 

Dat er ondanks alles altijd hoop is, is de belangrijke boodschap van God’s not Dead 3. Want dominee Dave (David A.R. White) zet alles op alles om de rechten van de kerk en het geloof te verdedigen.

Deel drie van de serie! God’s Not Dead, A Light In Darkness is de derde film in de reeks God’s Not Dead-films.

GOD’S NOT DEAD 3
Prijs: € 14,99
Leeftijd: 12 +
EAN: 9789492925381

God’s not dead 3 is verkrijgbaar bij alle christelijke boekhandels en online. Benieuwd naar de film? Op www.gospel.nl kun je de film bestellen.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.