Flightgiftcard: een nieuw cadeau voor globetrotters

Flightgiftcard

Verjaardag, huwelijksjubileum of die leuke collega die naar het buitenland vertrekt? Hier een cadeau waar iedereen blij van wordt! De Flightgiftcard is inzetbaar op 98% van alle vluchten wereldwijd. Met een keuze uit meer dan 300 internationale luchtvaartmaatschappijen komen 980 bestemmingen in 70 landen dan wel heel dichtbij. Elke soort vlucht is mogelijk, van low-budget zonder bagage tot een eerste klas ligbed in een Airbus 380. 

Wereldwijde herinneringen

Een reis bucketlist, wie heeft ‘m niet. Je weet wel, de lijst met bestemmingen die steeds maar langer wordt in plaats van korter. Je moeder wil graag naar Marokko om de tuinen van Yves Saint Lauren te bezoeken, je beste vriendin mijmert hardop of ze nu wel of niet die cursus in New York moet gaan doen. En eigenlijk wil opa toch voor het eerst naar Canada om familie te bezoeken. Doe een vlucht cadeau! Zeker weten dat er mooie verhalen over spannende avonturen en bijzondere herinneringen gedeeld gaan worden bij thuiskomst.

Nu bedenken, vanavond geven

Je persoonlijke voucher is eenvoudig en snel met slechts een paar klikken gemaakt. Op Flightgiftcard.com kun je uit drie mogelijkheden kiezen. Een printbare pdf die je per mail verstuurt, een e-card met zelf op te nemen e-video die rechtstreeks naar de ontvanger gaat of een ouderwets kaartje dat per post wordt verstuurd. De laatste heeft een luxe zilveren look. Bij de online vouchers kun je een persoonlijk tintje toevoegen door een foto te kiezen of een eigen foto te uploaden.

Boek en vlleg

De ontvanger kan de voucher eenvoudig en snel verzilveren op Flightgiftcard.com via de buttonVlucht Boeken. Vul data en bestemming in en kies uit het resultaat de vlucht die je op het oog hebt. Bij het afrekenen vul je jouw unieke code in en het ticket rolt je mailbox in. Er is keuze uit meer de 300 deelnemende internationale luchtvaartmaatschappijen. En, geen haast. Je hebt genoeg tijd om een rondreis door Australië uit te stippelen of familiebezoek in Peru te plannen. De cadeaukaart is namelijk geldig voor twee jaar.

Ook zo’n cadeau geven? Bezoek dan flightgiftcard.com.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.