Ervaar al wandelend de herfst in New York

Herfst in New York

Wanneer de bladeren beginnen te verkleuren, transformeert ‘the Big Apple’ tot een waar schilderij vol met rode, oranje en gele bomen. Geniet van het buitenleven tijdens de herfst in New York en ontdek de allermooiste plekjes tijdens een van de vele wandeltours die worden aangeboden in de vijf wijken van NYC.

Van het proeven van de lokale keuken in Astoria tot struinen door historisch Harlem of door de Greenbelt op Staten Island, ook in de herfst heeft New York City veel te bieden. ‘De kraakheldere herfstlucht en de prachtige kleuren van de bladeren zorgen voor een schitterende achtergrond tijdens een tour langs NYC’s geschiedenis, bezienswaardigheden en restaurants,’ aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company.

De geschiedenis van New York

Laat je mee terug in de tijd nemen en loop langs alle historische plekken in Brooklyn Heights en de Lower East Side met Big Onion Walking Tours. Nieuwsgierig hoe New Yorkers leefden en werkten tijdens de 17e eeuw? Ga dan mee met een van de thema tours van Historic Richmond Town op Staten Island. In Lower Manhatten vertellen insiders van The Wall Street Experience en Wall Street Walks je alles over de interessante geschiedenis en architectuur van de financiële hoofdstad van de wereld. Wanneer je meer wilt weten over de historische gebeurtenissen rondom Washington Square Park, boek dan een tour bij Metropolitan Walks. Liever naar de Bronx? Cititrek neemt je mee naar City Island in deze wijk en vertelt je alles over de rijke geschiedenis van het eiland.

Iconische gebouwen en cultuur

Inside Out Tours leidt je met een tour dwars door Manhattan langs alle must-see gebouwen van New York, zoals the Chrysler Building en the United Nations Building. De diverse culturen in NYC’s vijf wijken ontdekken? Ga dan mee met Carreta Tours waar je een tour op maat kunt laten maken. Broadway fans kunnen hun hart ophalen tijdens de exclusieve Disney on Broadway Tour van Walks of New York waarbij je langs alle iconische plekken van Broadway komt en een kans krijgt om officiële kostuums aan te passen in het New Amsterdam Theatre. Een bezoekje aan New York is niet compleet zonder een wandeling door een van de parken. Ontdek het enorme Central Park met Central Park Conservancy of aanschouw de mooiste herfstkleuren in Brooklyn Bridge Park met BQE Tours’ DUMBO Discovery Tours.

Tours voor lekkerbekken

Wat is er leuker dan een mooie wandeltour in combinatie met de beste gerechten van New York? Ga mee op een culinaire wandeltour en ontdek de verschillende restaurants in de vijf wijken. Turnstile Tours neemt je mee naar Brooklyn’s ‘Avenue of Puerto Rico’ waar je allerlei Caribische en Latijns-Amerikaanse gerechten kunt proeven. Liever ontdekken hoe de locals in New York eten? Met Food on Foot Tours kun je de beste bagels van de stad ontdekken of genieten van de Aziatische keuken in Queens. Ahoy New York Food Tours brengt foodies naar knusse familierestaurantjes en nog onbekende plekjes in Little Italy en China Town. Voor een culinair hoogtepunt ga je mee met Walks of New York die in samenwerking met de gerenommeerde chef-kok Mario Batali de Greenwich Village Food Tour aanbiedt langs de beste eetgelegenheden van de wijk.

Meer informatie?

Voor meer informatie over New York City zie www.nycgo.com en volg NYC & Company via Instagram, Facebook en Twitter.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.