Digitaal reizen naar Peru

Llama en la ciudadela de Machu Picchu.

Normaal gesproken reizen jaarlijks meer dan 36.000 Nederlanders af naar Peru, land van Alpaca’s, Pisco, koffie en superfoods. Net als voor vele andere bestemmingen geldt 2020 als een uitzondering. Daarom wordt Peru nu online naar Nederland gebracht. ‘Peru On Tour’ is een platform met alles wat Peru te bieden heeft op het gebied van reizen en producten. Met aantrekkelijke reispakketten en promoties blijft het land interessant als reisbestemming voor de Nederlandse toerist in het post-Covid tijdperk.

Waan je in Zuid-Amerika

Op de website van Peru On Tour krijg je informatie over de belangrijkste bestemmingen zoals Arequipa, Cusco, Loreto, Madre de Dios, Puno. Met de beschrijvingen van highlights als Machu Picchu, Colca Canyon en Tambopata, waan je je al helemaal in Zuid-Amerika.

Peruaanse producten

Op de site vind je ook achtergrondinformatie over de producten waar het land om bekend staat, zoals superfoods, Pisco en Cafés del Perú. Zo krijg je helemaal trek in een avontuurlijke reis naar het land met vele culturele, natuurlijke en gastronomische gezichten.

Peru On Tour

De naam ‘Peru On Tour’ ontleent zich aan een tourbus, waarmee PROMPERU, de Peruaanse commissie voor de bevordering van export en toerisme, in 2020 door het land zou trekken. In de bus kunnen voorbijgangers een virtuele tour naar en door Peru maken met 3D animatie, proeverijen en demonstraties. De tour is door COVID-19 al een paar keer uitgesteld en de nieuwe tour staat voorlopig gepland voor maart 2021. Op de social media kanalen worden de data en locaties van de tour gecommuniceerd.

Ook worden op Facebook en Instagram Peruaanse producten verloot. Het webplatform van Peru On Tour blijft online van december 2020 tot april 2021.

Afbeelding: Citadel van Machu Picchu.

Redactie
Wereld van Culturen kijkt voorbij grenzen en haalt de wereld voor je dichterbij. Je mondiaal verbonden voelen, een gevoel dat we willen overbrengen. Juist in deze tijd van polarisatie, maar ook juist in deze tijd van kansen! Laat je inspireren door de culturen van onze wereld.